Polyvine Decorateursvernis

Artikel 1 van 35
€ 22,75 (inclusief btw)

Polyvine watergedragen decorateursvernis. De ''heelmat'' variant (ook wel deadflat varnish genoemd) was jarenlang de matste verkrijgbaar, nu is dat Skylt - wel is Polyvine 2 x mat ook echt zeer goed mat, zo goed als onzichtbaar.

De vernissen zijn van hoge kwaliteit en dus populair: niet vergelend (lang niet alle watergedragen vernissen vergelen niet!), prettig verwerkend en duurzaam. De heelmat werkt erg goed als coating voor kalkverf, indien men dit sterker/reinigbaar wil hebben. Veelvuldig ingezet als fixatief op kale muren, over muurverf, over behang, over allerhande krijtverf etc.

Ook in zijdeglans en glans, kies uw variant. N.B. de matte variant kan op een donkerder ondergrond, zoals donkere kleuren krijtverf, een witte film geven van de mattering. In de regel gebeurt dat niet zo snel met de Polyvine, maar een test is daarbij geboden.

In 0,5 liter, 1 liter en 4 liter. Rendement plm. 14m2/liter, per laag. Sneldrogend. Voor toepassing als reinigbare coating over een muurverf in elk geval 2 lagen hanteren.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss