Zeep

Sorteer op
 • Auro houtzeep wit 404
  Auro houtzeep wit 404

  Auro kant & klare houtzeep met wit pigment, afwerking na de Auro naaldhoutloog of loofhoutloog. De zeep moet een film vormen, dit wordt in 2 a 3 maal bereikt.

  Let op! Witte zeep en witte loog kunnen hout mooi wit en blond houden,…

  € 43,50
 • Auro houtzeep blank 403
  Auro houtzeep blank 403

  Auro kant & klare houtzeep, de afwerking na de Auro naaldhoutloog of loofhoutloog. De zeep moet een film vormen, dit wordt in 2 a 3 maal bereikt.

  Let op! Zeep en loog kunnen hout blond houden, maar de loogcomponent (of het…

  € 43,50
 • Osmo wisch-fix onderhoudszeep
  Osmo wisch-fix onderhoudszeep

  Osmo wisch fix, de geconcentreerde reiniger in 1 liter-flacon, voor het veilig en effectief reinigen van een Osmo-vloer. Gebruik 1 dop zeep per liter water.

  € 18,95
 • Royl milde reiniger
  Royl milde reiniger

  Clien-R van Aquamarijn, nu onder de nieuwe naam Royl milde reiniger. De perfecte zeep voor de wekelijkse dweilbeurt. Clien R is een zeep gemaakt van lijnolie, met ethanol en citrus als extra actieve ingrediënten. Met Clien-R…

  € 10,50
 • Royl intensief reiniger
  Royl intensief reiniger

  Royl intensief reiniger; (voorheen Clien-S van Aquamarijn) in te zetten als men de vloer opnieuw wil gaan voorzien van olie. De sterke en alkalische zeep werkt diep in op de olie. Mop de vloer in met 2 kopjes Royl intensief op 5…

  € 13,50
 • Royl vloerzeep 9130 en 9131
  Royl vloerzeep 9130 en 9131

  Royl vloerzeep - voorheen Clien-Z van Aquamarijn geheten - die gemaakt is om een vloer in een zeeplaagje te zetten. Voor gewoon dweilwerk gebruik Clien-R, voor intensief reinigen voor een onderhoudsbeurt met olie/hardwasolie…

 • Scandinavische vlokkenzeep / houtzeep
  Scandinavische vlokkenzeep / houtzeep

  Geconcentreerde zeep in vlokken. Los op in water verhouding 1 deel zeep: 10 delen water. Voor het in de zeep zetten van hout.

  Eventueel eerst voorafgegaan door loog, zoals naaldhoudloog wit van Auro of Kreidezeit naaldhoutloog.…

 • Marseillaanse zeep van Kreidezeit
  Marseillaanse zeep van Kreidezeit

  Marseilaanse zeep in goed oplosbaar granulaat (fjne hagelslag). Op puur plantaardige basis.

  Voor het reinigen van vloeren:1 eetlepel in 5 liter water. Voor het reinigen van kwasten: 4 eetlepels per liter water. Voor het reinigen…

  € 7,95
 • Lijnoliezeep Allback
  Lijnoliezeep Allback

  Lijnoliezeep van Allback. Vanuit de allerzuiverste lijnolie gemaakte lijnoliezeep. Uitstekend geschikt om kwasten zacht mee te maken.

  Indien men (lijn)oliebasis verf gebruikt, voor het uiteindelijk reinigen van de kwast:

  -reinig…

VAKANTIESLUITING T/M 15 AUGUSTUS!!

WELKOM IN DE VERNIEUWDE (09-2020) WEBWINKEL VAN DULLER & CO! Bestaande klant oude webshop? Voer uw gegevens opnieuw in. U kunt een account aanmaken of zonder account bestellen. Mist u producten, op- of aanmerkingen? Bel met Remco of Sonja, 023 3034311 of mail (verkoop@dullerenco.nl).

Dank voor uw bezoek!

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,50 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2021 Duller & Co | sitemap | rss