Gereedschappen en kwasten

Sorteer op
 • Agaatpolijststeen nr 21
  Agaatpolijststeen nr 21

  Agaatpolijststeen in een veelgebruikt wat smaller model. Beukenhouten heft, eerste kwaliteit Duits handwerk en natuurlijk echte agaat. Voor het tot hoogglans polijsten van polimentverguldingen.

  € 36,50
 • Agaatpolijststeen nr 13
  Agaatpolijststeen nr 13

  Spit model agaatsteen, zichtbare lengte steen 24 mm. Beukenhouten, klassiek zwaarder heft en natuurlijk echte agaat. Van een Duitse agaatslijperij met geschiedenis, geen imitatie.

  € 29,95
 • Agaatpolijststeen nr 11
  Agaatpolijststeen nr 11

  Agaatpolijststeen in een veelgebruikt model. Beukenhouten, klassiek heft en natuurlijk echte agaat. Van een Duitse agaatslijperij van de derde generatie, geen imitatie! Voor het tot hoogglans polijsten van polimentverguldingen.…

  € 22,95
 • Goudkussen klein, zonder windkap 25 x 15 cm
  Goudkussen klein, zonder windkap 25 x 15 cm

  Dik verguldkussen voor het verwerken van goud los op vloei voor gebruik op een tafel, zonder windkap en zonder lederen bandjes aan de onderkant, maat 25 x 15 cm.

  € 47,50
 • Verguldmes / bladgoudmes groot en klein
  Verguldmes / bladgoudmes groot en klein

  Goede verguldersmessen (er is veel keus, echter deze messen zijn uitgebreid getest en goed bevonden door veeleisende klanten van o.a. Noris Blattgold) voor het verwerken van los goud op een goudkussen. 1e kwaliteit. Lemmet van 19…

  € 37,95
 • Afrolapparaat voor rollengoud
  Afrolapparaat voor rollengoud

  Afrolapparaat voor rollengoud, voor goud tot 50 mm breed. Kan zowel voor slagmetaal op rol als voor echt rollengoud ingezet worden.

  € 55,95
 • Goudwaaier
  Goudwaaier

  Kleurenwaaier met alle echte goud-, palladium en echt zilversoorten. 28 staaltjes van plm. 27 x 65 mm, tussen goed reinigbaar en soepel kunststoffolie. Het goud loopt van 6 karaats tot 24 karaat.

  € 35,95
 • Afrolapparaat voor bonbonvergulding
  Afrolapparaat voor bonbonvergulding

  Afrolapparaatje waar een rolletje goud voor bonbonvergulding precies inpast. Het vloeiblad wikkelt af binnen het apparaat, het goud kan eenhandig opgezet worden en licht en precies doorgerold met het wieltje aan de bovenzijde.…

  € 23,95
 • Poedergoudverstuiver
  Poedergoudverstuiver

  Poedergoudverstuiver (poedergoud, zilver en schilderspoedergoud). Blaasbalg, RVS onderdelen, kleine en grote container (glas), drie spuitmonden (recht, gebogen, plat). Alle onderdelen ook los verkrijgbaar.

  € 99,95
 • Instacoll aanduw - tool
  Instacoll aanduw - tool

  Handig gereedschapje om goud vast op vloei, vanachter het vloeiblad, aan te duwen in moeilijke hoekjes. Alleen te gebruiken bij "harde" goudlijm zoals instacoll (anders duwt u matte vlekken in het goud).

  € 7,95
 • Paardeharen polijstdoekje
  Paardeharen polijstdoekje

  Paardenharen polijstdoekje, voor het (met behulp van alcohol) polijstend schuren van bijvoorbeeld de Fond voor het polimentvergulden. Zeer sterk en met water uit te spoelen en dus veelvuldig bruikbaar. 25 x 20 cm.

  € 6,25
 • Instacoll doekjes set à 5 (17 x 12 cm)
  Instacoll doekjes set à 5 (17 x 12 cm)

  Zachte, pluisvrij Instacoll doekje, per set van 5. Voor het polijsten en zacht aanduwen van goud bij gebruik van Instacoll.

  € 6,80
 • Handschoen zacht katoen uni
  Handschoen zacht katoen uni

  Handschoen katoen, zacht. Voor bijvoorbeeld verguldwerk, of als alternatief voor de schildershandschoenen. De handschoen ademt, aan- en uitrekken gaat dus makkelijk. De grote maat is nog relatief klein, maar is wel zo rekbaar dat…

  € 1,20
 • Lyons penseel, fijn filament
  Lyons penseel, fijn filament

  Een zeer zachte Lyon, met fijne filament haren. O.a. zeer goed bruikbaar voor het opzetten van Instacoll (watergedragen lijm voor goud). Verder voor alle verf die een precieze "handling" vraagt en waar zo min mogelijk kwaststreek…

  € 1,75
 • Filament spalter oranje
  Filament spalter oranje

  Spalter met een zeer fijne kunststof haar. Deze spalters zijn van een prachtige kwaliteit en gunstig geprijsd! Hierdoor wordt het product zo egaal mogelijk verdeeld. Ideaal voor de lijmen (mixtions) voor bladvergulding, ook voor…

  € 5,10
 • Kattetong filament penseel
  Kattetong filament penseel

  Kattetong penseel in de maten 2, 6, 12, 18 en 20 (getal is in dit geval ook plm. de breedte in mm). Voor retoucheerwerk, opzetten lijm klein verguldwerk e.d.

  € 2,95
 • Retoucheer penseel
  Retoucheer penseel

  Fijn retouche penseel van filament (kunststof haar). Geschikt voor zowel olie-, hybride als watergedragen verf. In 0 (in dit geval een zeer kleine 0) tot maat 16. Haarlengte van 6 mm tot 35 mm.

  € 1,95
 • Goudstoffer zuiver eekhoornhaar
  Goudstoffer zuiver eekhoornhaar

  Goudstoffers eekhoornhaar, mooie kwaliteit. Zwart mat gelakte steel.

  Goudstoffer echt zwarte steel in de volgende maten:

  zwarte steel nr 0, 5 mm bij de bus

  zwarte steel nr 1, 7 mm bij de bus

  zwarte steel nr 4, 11 mm bij de bus

  € 12,80
 • Goudstoffer imitatie haar
  Goudstoffer imitatie haar

  Goudstoffers met zeer zacht synthetisch haar (fijne haren gemixed, doet zeer zacht aan, synthetische glans). Deze goudstoffers doen hun werk naar behoren. Voordelig en verkrijgbaar in diverse maten en diervriendelijk.

  Voorbeeld…

  € 8,10
 • Goudoplegger eekhoornhaar
  Goudoplegger eekhoornhaar

  Zuiver eekhoorhaar. Kölner 1e kwaliteit, gevat in karton. Gemaakt om los goud te verplaatsen bij o.a. een polimentvergulding. Deze platte kwast wordt licht statisch / vettig gemaakt door de kwast over de haren of de arm te halen.…

  € 10,05
 • Goudoplegger synthetisch
  Goudoplegger synthetisch

  Met name gebruikt voor het opleggen van los goud in de horeca, of als men geen dierlijk haar wenst te gebruiken.

  Breedte in inch, 1 inch meet 2,54 cm.

  € 10,00

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss