Spalter

Artikel 15 van 29
€ 2,95 (inclusief btw)

N.B. de vorige kwaliteit (tot plm. 8-2019) is niet meer leverbaar. We zoeken een geschikte vervanger.  Het huidige aanbod betreft een prima, normale spalter maar geen buitengewoon goede zoals de vorige.

Zeer goede andere platte kwasten zijn de kwasten uit de Staalmeester serie of de fijne fiber spalters (deze laatste zijn minder geschikt voor bijvoorbeeld vloerverf of muurverf, meer voor watergedragen lakverven).

Ideaal voor:

-muurverf, langs houtwerk en plafonds

-beitsen, alle types

-blanke lakken

-decoratief schilderwerk: o.a. krijtverf op meubels, kalkverf.

- opzetten, verdelen van glaceerverf voor o.a. hout- en marmerimitatie

Het voordeel van een spalter ten opzichte van gewone platte huisschilderkwasten is dat de bus van de spalter een stuk dunner is. Hierdoor is deze kwast, zeker bij het gebruik van watergedragen verf, zeer goed reinigbaar (er gaat niet zo veel verf in de krop zitten) en vaak opnieuw te gebruiken. Een eenvoudige kwast maar een prettig om mee te werken!

Maat in inches, 1 inch is plm. 2,5 cm breed.

 

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss