Over ons

Sonja Peters: Nog druk doende met het afsluiten van mijn studie, werd mij midden jaren 90 de vraag gesteld of ik interesse had om een verfwinkel in Amsterdam over te nemen. In al die jaren heb ik veel trends en wensen voorbij zien komen. Vaak komen klanten binnen met de zin: “dit is misschien een beetje een rare vraag maar ik wil graag…..”. Dan denk ik direct: “Nou kom maar op!”. En vaak is de vraag echt niet zo lastig te beantwoorden als men denkt; maar als het wel een uitdaging is dan gaan we vragen, zoeken en eventueel  testen, tot we een passende oplossing hebben. Ik vind het echt leuk om mensen te helpen die op zoek zijn naar de ‘juiste’ kleur. Uiteindelijk beslist de klant zelf maar ik denk graag met ze mee over welk effect ze willen dat de kleur heeft, donker/licht, warm/koud, krachtig/rustig en bij welke stijl of sfeer het moet passen. En daar nemen we ook alle tijd voor als dat nodig is.  Of het nou gaat om onze kennis, service of assortiment, klanten noemen ons vaak uniek en bijzonder. Daar ben ik trots op. Na jaren in Amsterdam zetten we ons nu met dezelfde kracht in vanuit Haarlem.

Remco Schrauwen: Zo goed mogelijk helpen, dat is het doel. Soms is het eenvoudig, weet de klant wat hij wil hebben. Vaak is het lastiger: dan gaat het om een afweging van bijvoorbeeld esthetische wens, duurzaamheid (in de zin van lang mee gaan of natuurlijkheid), de kosten van het product en de hoeveelheid arbeid die de keuze met zich meedraagt. Wat ik daaraan kan bijdragen: mijn producten zo goed mogelijk kennen en zo goed mogelijk de klant bevragen. Dat is wat we met Duller & Co doen. Producten thuis of in de zaak testen, kennis hebben van een stuk van de chemie in de verf: wat zit er in dat potje? Welk type bindmiddel en hoeveel? Doet het datgene wat de fabrikant beweert? Kun je er meer mee of juist minder? Hoe zal het werken in deze specifieke situatie? Ik denk dat het ons goed lukt onze kennis en de liefde voor het vak om te zetten in creatief, nuttig en ietwat eigenzinnig meedenken met de klant. Het maakt niet uit of dat om een beetje bijstippen gaat of het adviseren over de juiste soort verf voor bijvoorbeeld een museum. Dat mee kunnen denken en adviseren maakt het een plezier om Duller & Co te belichamen.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss