Koopmans zijdeglans

Vorige Artikel 8 van 9 Volgende
€ 25,95 (inclusief btw)

Klassieke zijdeglanzende  synthetische lakverf. Dekkend, goed vloeiend, egale zijdeglans. Koopmans lakverf staat garant voor zeer goede verf voor een scherpe prijs, m.n. de grotere verpakking. Wit / 9010 heeft een echt zeer goede dekkracht en vulling (ik verwerk deze verf zelf met veel plezier).

De verdunning is terpentine. Deze verf is geschikt voor buiten op hout (maatvast timmerwerk) en metaal. Ook particulieren kunnen deze verf binnen perfect voor alle houtwerk gebruiken. Voldoet niet aan de arbo-eisen voor schilders, want oplosmiddelhoudend. Oliebasis verf i.h.a. vloeit mooier dan watergedragen lakverf. Ook hecht de verf beter en is de laag chemisch veel resistenter (o.a. huidvetten op deuren). Voorts is de milieubelasting tijdens productie, gebruik en afvalfase veel lager dan die van watergedragen synthetische lakverf.

De nadelen: Alle oliebasis lakverf is vergelend, m.n. in donkere ruimtes. Het vergelen stelt weinig voor in vergelijking met de verkleuring van lijnolieverf. De verf droogt niet supersnel (overschilderbaar 24 uur) en de terpentine/alkydharsgeur is enige tijd aanwezig.

Rendement:12-16 m2 per liter.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss