Ekodur

Vorige Artikel 4 van 9 Volgende
€ 15,95 (inclusief btw)

Ekodur, de watergedragen niet vergelende schildersverf van Rigo / Evert Koning. In mat, glans of zijdeglans, alle kleuren. 

Ekodur (in wit of uit wit gemengd) dekt beter dan de watergedragen verf van bijvoorbeeld Sigma. Ook de vloei, de krastvaste en vuilwerende formulering passen bij dit topproduct. Daarnaast is Ekodur zeer gunstig geprijsd, in vergelijking met andere professionele merken. De slijtvastheid maakt het ook goed geschikt voor zwaarder belaste meubels, zoals trappetjes bij hoogslapers. De mechanische sterkte van Ekodur wordt bevestigd door professionele klanten die ook veelvuldig met o.a. Sigma en Sikkens werken of hebben gewerkt, die het juist om die reden bijvoorbeeld op keukens verwerken.

In liters en 2,5 liter, ook in eigen afvulling vanaf 250 ml (12-14 m2 per liter).

Gezien de mindere vloei van watergedragen verven in het algemeen, wordt het gebruiken van goede zachte kwasten sterk aanbevolen.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,95 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2022 Duller & Co | sitemap | rss