Vega grondering Kreidezeit 250 gram (voor 8 liter)

Artikel 10 van 12
€ 16,95 (inclusief btw)

Caseinegrond, nu vervangen door een plantaardig eiwit dus vega primer genoemd.  Universele voorstrijk op zuigende ondergronden (o.a. leem, kalkstuc, gipsstuc, beton) voor afwerking met caseine- of kalkverven.

In 250 gram poeder-verpakking, gemengd met water goed voor 8 liter voorstrijk (plm 50m2).  Men dient te mengen met een goede garde of een boormachine - mengstaaf. Caseineprimer is overschilderbaar na 8 uur.

Als hechtprimer voor kalkverf of andere spanningsarme natuurverf op te gladde, dichte ondergronden is caseinegrondering niet geschikt, gebruik het louter op zuigende ondergronden.

Als de ondergrond op één vlak bestaat uit een sterk wisselend zuigende ondergrond zoals vulmiddel plekken met een heel andere zuiging dan het omringende materiaal), dan kan het alsnog zijn dat deze zuigingsverschillen zichtbaar zijn in de afwerking - dit vooral met gekleurde kalkverf. Een test is altijd te adviseren om meer zekerheid te verschaffen.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss