Blonde bronze base coat en groene patina

Artikel 2 van 5
€ 13,95 (inclusief btw)

De blonde bronze base coat van Modern options, voor het creëren van een gepatineerde lichter bruine bronskleur. De basislaag behelst een bronsverf, bestaande uit een bronspoeder (zo noemt men metaal-legeringen van koper en zink in de verf) in een specifieke acrylaat. Op dichtere, hardere ondergronden (metalen, kunststof) of op zuigender ondergronden is een zwarte hechtprimer zoals deze perfect als ondergrond.

Deze verder egale bronskleurige laag is bedoeld om te patineren met groene of blauwe patina. Alleen samen geeft het het getoonde resultaat!

Net als een echt brons  (koper met tin) ook groen koper-patin kan ontwikkelen, geeft deze chemische patina over de koperhoudende blonde bronze verf een mooi, kenmerkend intens kopergroen patin. Er is een groene patina en een blauwe patina, deze laatste geeft een marginaal blauwer patina dan de groene.

in 118 ml, voor plm. 0,75 m2 in 2 laagjes of in 473 ml voor 3/3,5 m2 in 2 laagjes. De watergedragen blonde bronze verf wordt in 2 lagen opgezet, met een tussentijd van een uur. Over de tweede nog verse laag (na een aantal minuten) wordt de patina gezet. Het kenmerkend kopergroen ontwikkelt zich in enkele uren.

N.B. Dus  alleen een combinatie van de blonde  bronze basislaag en 1 van de patina's geeft een effect. De componenten zijn los te bestellen of in set, kijk goed naar de geboden opties.

  De base coat zonder patina..

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss