Gilded Gold base coat en patina

Artikel 1 van 5
€ 14,95 (inclusief btw)

De Gilded gold base coat van Modern options, voor het creëren van een gepatineerde goudkleur. De basislaag behelst een goudtint, bestaande uit een bronspoeder (zo noemt men metaal-legeringen van koper en zink in de verf) in een specifieke acrylaat. Op zuigender ondergronden (gips, hout) of dichte ondergronden (kunststof, metalen) is het gebruik van een hechtprimer zoals Avis (zwarte) multiprimer ideaal.

Deze verder egale gouden laag is bedoeld om te patineren met groene of blauwe patina. Net als een echt messing - deze verf bevat dus messing in poedervorm -  (koper met zink, me zink, messing) ook groen koper-patin kan ontwikkelen, geeft deze chemische patina over de gilded gold verf een mooi, kenmerkend intens kopergroen patin. Er is een groene patina en een blauwe patina, deze laatste geeft een marginaal blauwer patina dan de groene.

in 118 ml, voor plm. 0,75 m2 in 2 laagjes. De watergedragen gilded gold-verf wordt in 2 laagjes opgezet, met een tussentijd van een uur. Over de tweede nog verse laag (na een aantal minuten) wordt de patina gezet. Het kenmerkend kopergroen ontwikkelt zich in enkele uren. N.B. Dus  alleen een combinatie van de Gilded gold  basislaag en 1 van de patina's geeft een effect.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss