Auro 328 fris wit muurverf

Vorige Artikel 6 van 12 Volgende
€ 74,50 (inclusief btw)

Auro 328 fris wit muurverf: de muurverf die schadelijke stoffen actief afbreekt middels een fotokatalytisch proces.
Deze verf helpt actief mee het klimaat in uw woonruimte te verbeteren. Bewezen effectief, o.a. getest door het instituut voor Technische Chemie Hannover. Testresultaten leveren bijvoorbeeld een 95% afbraak op van de aanwezige hoeveelheid formaldehyde. Dit wordt niet opgenomen door de verf maar afgebroken tot neutrale stoffen.
Auro 328 fris wit heeft een kalk als bindmiddel. De verf is zeer ademend en open en actief schimmelwerend (pH-waarde van de kalk). Ook geschikt voor vochtige ruimtes. De verf is niet wasbaar.
Verkrijgbaar in wit, 5 liter of 10 liter. De verf is volledig oplosmiddelvrij en geurarm. Deze kalkverf dekt redelijk goed, ook goed zichtbaar in de natte laag (veel witte kalkverf is dan vrij transparant).

N.B. Friswit kan een klein beetje structuur hebben, er zijn soms wat fijne vulmiddel / kalkstukjes die de esthetiek net wat minder strak maken (geen invloed op de kleur). In wit is dit tot nu nooit bezwaarlijk geweest, bij op kleur mengen kan dit wel een rol spelen. Aankleuren van friswit kan men zelf doen met kalkbestendige mengkleur. Bij het drogen zal een eventueel toegevoegde kleur veel lichter worden.

Rendement plm. 8m2/liter.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss