Auro 326 veegvaste witkalk

Vorige Artikel 5 van 12 Volgende
€ 68,00 (inclusief btw)

Auro 326 veegvaste witkalk. Dit is een echte zuiver minerale kalkverf, zonder titaanwit. Een goede keuze voor badkamers, kelders, keukens, voorraadkamers. De kalk neemt vocht op en staat het weer af en is actief schimmelwerend. Kalkverf is niet nat reinigbaar. De dekking van kalkverf krijgt zijn beslag als het water uit de verf verdampt, in natte toestand is de verf vrij doorschijnend. Bij een nieuwe laag of 2e laag verkrijgt men ook dit effect: door het benatten van de eerdere laag lijkt het in eerste instantie nergens naar. Blijf niet te lang op dezelfde plek rollen of kwasten, de droging doet de rest. Kalkverf kan zelf aangekleurd worden met kalkbestendige pigmenten. Kalkverf zal altijd lichter drogen dan nat aangekleurd.

Uitsluitend in 10 liter. Rendement plm. 60m2 voor 1 laag. Op nieuwe ondergronden zal een witte kalkverf normaliter 2 lagen nodig hebben.

De Auro professionele kalkverf 344 heeft een betere dekking. Goede dekking is natuurlijk meestal een enorm pluspunt. Een zekere transparantie in kalkverf kan echter ook zijn charme hebben (bij voorkeur op een egale, niet bont gekleurde ondergrond).

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss