Auro 327 anti-schimmel muurverf

Artikel 8 van 12
€ 24,95 (inclusief btw)

Auro anti-schimmel muurverf 327. Schimmelwerend, op basis van actieve kalk met de nadruk op een hoge pH - waarde. Auro muurverf 327 is (voor kalkverf) goed dekkend vanwege de toeslag van titaanwit pigment. De kalk geeft een mooi zacht effect, zelfs zichtbaar in wit (op kleur gemengd geeft kalkverf altijd een kleureffect) - de deeltjes geven nét een heel klein beetje textuur, een zéér lichte net iets voel- en zichtbare structuur. Het is echt geen structuurverf maar nét niet 100% glad en strak.

Samen met de schimmelverwijderaar 412 en de schimmelstop 413 vormt het een natuurlijke schimmel - bestrijdingsset. eze producten worden ook als set verkocht (met van dit product, de muurverf 327 1 liter) onder de naam Pursan.

Watergedragen. Droogtijd tussen de 2 aanbevolen lagen 8 uur. 

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss