Kölner Sealer 123 a

Vorige Artikel 7 van 11 Volgende
€ 15,95 (inclusief btw)

Sealer 123 A wordt toegepast op sterker zuigende ondergronden zoals hout, stucwerk, pleisterwerk, andere vulmiddelen en papier.

De sealer heeft 2 werkingen:

- de zuiging van de onder­grond verminderen zodat het bindmiddel uit de glansgoudgrond niet in de ondergrond wegschiet (dit voorkomt hechtingsproblemen).

- een isolerende werking; eventuele inhoudsstoffen van de ondergrond kunnen niet meer naar buiten treden (op tropisch hardhout dient menm alsnog proeven te maken)

Door toevoegen van water kan de verwerker het product instellen op het absorptievermogen van de ondergrond. De gebruikelijke verdunning van sealer / water is  1:2 /1:3. Het water wordt langzaam beetje voor beetje onder voortdurend roeren aan de sealer toegevoegd.
Als de zuiging zeer sterk is (men ziet de sealer wegfschieten), dan kan men de sealer nat in nat verwerken. De sealer is droog na ongeveer 2 uur. Let op: na aanbrengen van de sealer mag nooit een filmlaag ontstaan, het moet impregneren. Als er een glanzende film ontstaat, moet men deze met een schuurpapiertje verwijderen.

Per 100 ml.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,95 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2023 Duller & Co | sitemap | rss