Slagmetaal antiek goudkleur

Artikel 2 van 7
€ 5,95 (inclusief btw)

Slagmetaal in de iets warmere kleur 2 (iets warmer dan de gewone kleur 2,5 slagmetaal goudkleur). De kleur is een ietsje warmer dan midden-goud 2,5 maar het scheelt heel weinig.

Slagmetaal is zoals de naam zegt geslagen metaal, in dit geval zeer dun geslagen. Niet te dun, onze in Duitsland geslagen kwaliteit waarborgt een goede verwerking.

Slagmetaal goudkleur is messing (een legering van koper met zink, metzink (messing) dus. Dit dunne bladmetaal kan geplakt worden met een plakmiddel voor bladgoud.

Watergedragen snelmixtion is de meest gekozen lijm voor slagmetaal. Ook oliemixtion is goed te verwerken i.c.m. slagmetaal.

Slagmetaal in kleur 2 komt of los op vloei of vast op vloei.

Los op vloei: alle blaadjes liggen los tussen velletjes papier of los op elkaar. Men kan dit exacter hanteren door een gevouwen A4tje te gebruiken waar men de velletjes inlegt. Gebruik dit als transportsteun (van de tafel naar het te plakken object, de muur bijvoorbeeld) en/of knip naar wens kleinere stroken door het A4tje te verknippen, waarbinnen het goud. 

-boekjes van 25 vel 14 x 14 cm (= 0,49m2 minus verlies bij plakken, overlap etc.)

Vast op vloei: ieder blaadje zit op een vloeiblad geduwd, zodat men eenvoudiger kan plakken en knippen. Let op, eventuele wasresten van het vloeipapier  kunnen een rol spelen bij het aflakken van slagmetaal vast op vloei!

- boekjes van 25 vel 14 x 14 cm (= 0,49m2 minus verlies)

Duller & Co heeft bladmetalen ruim op voorraad. Kleur 2,5 middengoud komt ook in grotere, relatief voordeliger maten.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss