Avis multiprimer

Artikel 2 van 9
€ 31,50 (inclusief btw)

In blik of spuitbus. Multi primer van Avis: kwaliteit voor een scherpe prijs. Sneldrogende hechtprimer; met oliebasis verven na plm. 4 uur overschilderbaar. Stofdroog in 30 minuten. Synthetisch, oplosmiddelhoudende grondverf (zie hier voor de watergedragen variant)

Voor decoratieve toepassingen (ideale ondergrond onder roestverven) hebben we ook de zwarte variant, zowel in oplosmiddelhoudend als watergedragen.

Avis multiprimer is goed als isolator onder watergedragen (vloer)verf, voor dit doel verkopen wij het veelvuldig (ook zeer goed als hechtlaag op laminaat). U kunt deze primer ook op kleur laten mengen, in een benadering van de vloerverfkleur. Voor lichte tot middelzware kleuren zal dit een zeer goed gelijkende kleur zijn. Voor donkere kleuren zal dit een lichtere (lichter dan de gekozen vloerverfkleur), maar goed ondersteunende kleur zijn. De optie tot aankleuren van de primer kunt u kiezen bij de bestelopties. Mocht u in uw bestelling ook 1 kleur vloerverf hebben opgenomen, dan is ons natuurlijk duidelijk welke kleur primer u nodig heeft. Zo niet, dan kunt u de gewenste kleur specificeren in de ruimte waar opmerkingen te plaatsen zijn (later in het bestelproces).

Deze grondverf is roestwerend. Hecht goed op hout, steen, kunststof en non-ferro metalen (o.a. koper, zink, aluminium, messing).

In 250 ml, 500 ml, 1 liter en 2,5 liter. Het rendement is ongeveer 10m2 per liter.

In wit, in 250 ml of 1000 ml ook in zwart of dus in mengkleuren.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss