Oliesaus / Olieglaceerverf voor wit marmer

Vorige Artikel 3 van 38 Volgende
€ 19,75 (inclusief btw)

Oliesaus op basis van papaverolie voor wit marmer (witmarmerimitatie) van Duller & Co. Oliesaus geeft transparantie aan de verf en open tijd, zodat u kunt werken in de laag. Oliesaus is heel spanningsarm, de daskwast doet de rest. Dit geeft mooi vloeiende partijen.

We maken zelf een goede oliesaus voor witmarmer, op basis van een beetje champagnekrijt voor wat stakracht, papaverolie, wat zinkwit, siccatief en een beetje aromaatvrije verdunning. Naar believen kunt u kiezen voor een sneldrogender variant met een deel matte alkydolie.

Voor witmarmer wordt de saus bijvoorbeeld op een witte ondergrond (zijdeglanzend) gezet, waarbij de saus al wit (witter) wordt gemaakt met Zinkwit. (het liefst in papaverolie gemalen). Met grijstonen uit een beetje zwarte olieverf en het wit worden vervolgens partijen en aders gezet, die met een daskwast verzacht worden om de glazige diepte van gepolijst marmer te verkrijgen.

In 250 ml, 500 ml en 1 liter. Rendement op een zijdeglans ondergrond: plm. 20-30 m2/l.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss