Oud steigerhout kleurbeits

Artikel 1 van 38 Volgende
€ 23,50 (inclusief btw)

Deze steigerhout kleurbeits - set van Duller geeft kaal, nieuw naaldhout de kleur van verweerd, oud steigerhout. Het is dus totaal wat anders dan normale 'steigerhoutbeitsen', deze maken van uw steigerhout een wittig, grijzig of anders gekleurd geheel, m.n. gebruikt voor steigerhouten tuinmeubels.

De foto toont een eenvoudig stuk vloerdeel, voorzien van deze oud steigerhout imitatie beits met als achtergrond echt verweerd steigerhout.

Het eenvoudige procede bestaat uit 2 lagen, de eerste is een krijtverf-wash en de tweede laag is een wasvernis wit-noten. Beide producten zijn watergedragen. De krijtverf - wash kan na 2 uur afgewerkt worden met de wit-noten wasvernis. De 2 lagen samen geven de juiste kleur, zeer goed gelijkend op oud steigerhout - zie ook de foto. Een gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd.

Let op, het namaken van  oud steigerhout is in principe meer dan de goede kleur alleen. Nieuw geschaafd hout zal een overtuigender oude steigerhout look krijgen door het tevoren te bewerken / mishandelen met verschillende gereedschappen, zoals een koperdraadborstel, hamer, priem etc. Hoe diverser de krassen, butsen en putjes, hoe echter.

De afwerking is op zich vrij sterk, echter voor een vloer of een eettafel is een afwerking met bijvoorbeeld Skylt of Trealyx parketlak ultramat ideaal. Voor buitentoepassing is er de Polyvine exterieur vernis.

In een set van 2 x 250 ml (3 m2), 2 x 1 liter (plm. 12 m2) en 2 x 2,5 liter (plm. 30 m2), met een gebruiksaanwijzing.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss