Citrusolie

Vorige Artikel 16 van 18 Volgende
€ 19,00 (inclusief 21% btw)

Citrusolie in een literblik, uit de schillen van sinaasappels. Door destillatie wordt de citrusolie hieruit gewonnen, een schil bevat plm. 0,4 % van deze etherische olie.

Deze olie is dus niet geschikt om een meubel te oliën: de olie verdampt, wel wat traag maar beslist. Als verdunner voor natuurverf of olie is dit product wel geschikt. Ook als sticker- of lijmresten verwijderaar werkt het meestal zeer krachtig en effectief. Verdere inzet is o.a ontvetten en het reinigen van kwasten die met oliehoudende producten zijn gebruikt.

Bij Auro en Aquamarijn treft men de zuivere citrusolie niet meer, deze verkopen varianten die een mix zijn van citrusolie en terpentijn. Dit heeft ook een prijstechnische reden. Men kan zich voorstellen dat het er met een rendement van plm. 0,4% vrij veel sinaasappelschillen nodig zijn om een litertje van dit mooie goedje te maken.

Verpakking:n 0,5 of  1 liter / rond vloeistofblik.

WELKOM IN DE VERNIEUWDE (09-2020) WEBWINKEL VAN DULLER & CO! Bestaande klant oude webshop? Voer uw gegevens opnieuw in. U kunt een account aanmaken of zonder account bestellen. Mist u producten, op- of aanmerkingen? Bel met Remco of Sonja, 023 3034311 of mail (verkoop@dullerenco.nl).

Dank voor uw bezoek!

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,50 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2021 Duller & Co | sitemap | rss