Rosenobel dubbelgoud los op vloei

Vorige Artikel 4 van 19 Volgende
€ 56,95 (inclusief btw)

Rosenobel dubbelgoud los op vloei van het beste Duitse fabrikaat in de extra dikke kwaliteit. Er zit 18 gram goud in per 1000 vel bladgoud. De velletjes meten 8 x 8 cm. Het goud komt per boekje van 25 vel, elk velletje los op een vloeiblaadje van het boekje. 1 boekje van deze kwaliteit bevat 0,45 gram goud.

Het verschil met dubbel torengoud is zeer gering, de 1% legering anders dan goud is bij Rosenobel  geen platina (dit is het geval bij ons dubbel torengoud) maar koper - zink. Deze kwaliteit bestaat dus uit 99% goud en 1% legering.

Er zijn ook leveranciers die dit 23,75 karaats rosenobelgoud "torengoud" noemen. What's in an name, dat kan ook natuurlijk. In kleur is het ook bijna gelijk - het platina maakt het een fractie minder warm dan de koper-zink legering maar men moet er wel naar zoeken.

Deze los op vloei kwaliteit wordt gebruikt bij moeilijke reliëfs (ook voor verguldingen die binnen plaatsvinden maar op objecten zitten die naar buiten gaan),  bij bijvoorbeeld achter glas vergulden of bij traditioneel icoon werk.

Per boekje van 25 vel, 1 velletje meet 8 x 8 cm.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2023 Duller & Co | sitemap | rss