Goudverf Metallic helder of warm goud

Vorige Artikel 10 van 22 Volgende
€ 15,95 (inclusief btw)

Deze watergedragen goudverf dekt goed, glanst goed en roest niet. Met name geschikt voor muren. Voor ornamenten, lijstwerk en met name bij buitentoepassing zie onze andere goudverven.

Duller goud metallic wordt op houtwerk/plaatmateriaal zeker ook toegepast, het is echter een wat zacht elastisch bindmiddel. Sterker (maar minder metaalglanzend) te maken door watergedragen blank af te lakken.

Het is een goudverf op basis van aluminiumdeeltjes, gekleurd met transparante pigmenten/inkten. Het is dus een metallic goudverf. Door de goede basiskleuren, de goede dekking en de gunstige prijs is het bij ons 1 van de best verkopende goudverven. Naast de heldere basiskleur bieden we ook standaard een warmere tint.

Op verzoek kunnen ook andere kleuren gemengd worden, zoals bruin - bronsachtige en roodkoper tinten. Dit bieden we ook in andere soorten, de metallic basis is echter toch weer anders dan deze alternatieven. Ook metallic kleuren zoals groen, blauw kunnen gemaakt worden.

In 250 ml, 1000 ml, 2.5 liter en 5 liter.

max. 8m2 per liter. 2 lagen zijn nodig voor een egale dekking. Let op! Alle goud/zilververf is nooit geheel egaal op te brengen, mits verspoten. De deeltjes geven altijd geringe baanvorming (streep tussen de rolbanen). Voor een zo egaal mogelijk effect op grote vlakken: kies een lakrol (zoals een brede viltrol) en rol in 1 richting na (bijvoorbeeld alles van boven naar beneden), de laatste maal met weinig druk. Of kies juist voor veel streek: kwast alle kanten op met een brede spalter. In warm goud of helder goud.

N.b. kleurweergave op de foto's kan afwijken van de door u ervaren kleur. Het is natuurlijk belangrijk dat eenieder zich dat realiseert. Op verschillende schermen zult u al een andere kleur zien. U kunt ook een staaltje bestellen of de volledige waaier.  Tot op heden hebben we slecht één kleur klacht ontvangen op vele orders met enthousiaste reacties, dus normaliter zal het product u niet teleurstellen. We nemen dit natuurlijk wel serieus, dus vandaar deze expliciete uitleg.

Art. nr 6001.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,95 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2022 Duller & Co | sitemap | rss