-30%

Patroonroller 328

Vorige Artikel 70 van 92 Volgende
€ 24,95 € 17,50 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Patroonroller compleet 328 (Het is even behelpen nu met de afbeelding van het patroon ; de nummering is op volgorde, klik hierop en dan vergroot het gehele fotootje iets - zie ook de zwart-wit versie) : houder, schuimrol en rubber patroonroller.

Maakt op een matte ondergrond (muurverf) met watergedragen verf (decoratieverf, krijtverf, goudverf) een bijzonder effect. Breedte van het patroon is plm. 14,5 cm (de roller meet 15 cm).

De schuim / sponsroller wordt op het hoge gedeelte (het 'afrolvlak') van een platte rollerbak ingerold met verf. Dan rolt u op een stukje krant of karton de rubber roller vol (deze duwt vanzelf tegen de sponsroller, als een rollend stempelkussen), het patroon wordt zichtbaar. Een volle roller pakt in de regel makkelijk een lengte-meter of 6 tot 9 aan ondergrond zonder kleur te verliezen. Tussentijds weer 2 à 3 eetlepels nieuwe verf op bak ende sponsrol weer inrollen.

Op het plaatje waar het nummer staat afgebeeld ziet u 1,5 rol naast elkaar. Wij hebben het veelvuldig toegepast, voor alle tips kunt u bellen of mailen.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss