Brush buddy

Vorige Artikel 12 van 26 Volgende
€ 3,10 (inclusief 21% btw)

De Brush buddy, een handige manier om uw kwast tussen verflagen door te bewaren in de verf zelf. Ondanks de hierop volgende duffe reclame tekst: het werkt echt goed!

Iedereen zal het herkennen: eenmaal klaar met een verfklus, wil je alles vlot aan de kant schuiven om wat anders te kunnen gaan doen. Het blik verf moet natuurlijk sowieso dicht en wat te doen met de kwast? In water zetten, in terpentine of inpakken? Allemaal mogelijk, maar ook allemaal met bijbehorende nadelen.

Met de brush buddy is dit meteen opgelost. Schuif de steel van de kwast door het rubber van de brush buddy en sluit het verfblik er mee af. De kwast wordt dus in de verf bewaard.

De buddy past op de meest gangbare halve liters, eigenlijk altijd op liters en driekwart liters (750 ml). De fabrikant houdt het op 6-8 dagen bewaartijd, bij ons is de verf en de kwast meermalen + 3 maand goed gebleven dus het sluit echt goed af.

Natuurlijk is de brush buddy voor meerdere klussen / kleuren achtereen te gebruiken. Ook de meeste rechthoekige verfstelen (zoals bij platte kwasten) passen er makkelijk in.

 

WELKOM IN DE VERNIEUWDE (09-2020) WEBWINKEL VAN DULLER & CO! Bestaande klant oude webshop? Voer uw gegevens opnieuw in. U kunt een account aanmaken of zonder account bestellen. Mist u producten, op- of aanmerkingen? Bel met Remco of Sonja, 023 3034311 of mail (verkoop@dullerenco.nl).

Dank voor uw bezoek!

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,50 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2021 Duller & Co | sitemap | rss