Perkoleum van Koopmans

Vorige Artikel 4 van 8 Volgende
€ 25,95 (inclusief btw)

Koopmans Perkoleum (de klassieke, glanzende variant): De beste dekkende buitenbeits voor het hollandse klimaat! Scherp geprijsd bij Duller & Co. Dekkende en transparante glanzende beitsverf op lijnolie-alkydbasis. Perkoleum is duurzaam elastisch, vocht parelt er af, toch ademt de laag. Dekkende perkoleum ziet er uit als driekwart glanzende lakverf, maar kan direct op kaal hout verwerkt worden. Perkoleum bladdert niet af. De glans neemt langzaam af, maar veel minder snel dan bij soortgelijke producten. Zo blijft de laag zeer lang intact en gaat degradatie door vocht, vuilaanname en UV-inwerking veel minder snel.

Over het niet bladderen: Nooit is een niet waar te maken bewering. Er zijn altijd condities mogelijk waarbij een laag verf toch van de ondergrond geduwd wordt. Als Perkoleum bladdert, zijn de omstandigheden zo specifiek dat in principe elke beitsverf dat zou doen. Puur impregnerende (beits) producten, of producten - ook Perkoleum - die door de aard van de ondergrond, zoals op ruw hout. geheel ín de ondergrond zitten, kunnen natuurlijk echt nooit bladderen, omdat er dus geen film op de ondergrond ligt.

Perkoleum is ook zeer goed toepasbaar als dekkende glanzende muurolie (zoals bekend uit bijvo0rbeeld Amsterdam).

Perkoleum staat zeer goed bekend. Ervaringen van klanten en onszelf spreken boekdelen. Door de lijnolie en het hoge vaste-stofgehalte (u koopt verf, geen terpentine) is de droging wat trager dan bij pure syntheten. Dit betaalt zich uit in duurzaamheid en kwaliteit!

De voorraad van Duller & Co is vers en de mengmachine wordt professioneel onderhouden.

N.B. ook de 'oude' standaardkleuren - alle kleuren in dit item - worden (al vrij veel jaren) speciaal voor u gemengd en zijn daarom helaas uitgesloten van retourname.

Perkoleum kan over bestaande of nieuwe (grond)verflagen heen. Werkt met of zonder primers ook goed op metaal. Verkrijgbaar in een aantal dekkende standaardkleuren, 8 transparante houtkleuren en blank - ook blank bevat een UV-filter- en duizenden mengkleuren.

In 750 ml of 2,5 liter.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss