Vloeibare bijenwas 981 Auro

Vorige Artikel 6 van 10 Volgende
€ 32,95 (inclusief btw)

Auro 981 is een rijk mengsel van drogende olie, planten- en bijenwas en gomterpentijn-citrusolie als verdunner. Het bevat meer was dan de Auro olie & was 2 in 1. De nieuwste versie is iets dikker (in verwerking, qua laagdikte / uitsmeren uiteindelijk niet), dit komt door een wijziging in de verdunning - meer terpentijn, wat minder citrusolie wegens de sterk gestegen prijs van de citrusolie. Voor gebruik binnen, allerhande houten voorwerpen. Op sterker zuigende of meer belaste ondergrond is een voorbehandeling met een olie zoals de universele impregneerolie 121 aan te bevelen.

Breng aan met een dun aan met kwast of doek. Op/nawrijven tussen de 20-60 minuten geeft een matglans, opwrijven na 1-4 uur geeft een zijdeglans.

Let op! Lappen met olie (dus ook met wasolie)  kunnen broeien en ontvlammen. Altijd zuurstofrijk uithangen of zuurstofarm opbergen.

Rendement 20m2/l.

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,50 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2021 Duller & Co | sitemap | rss