Verdunning 191 Auro

Vorige Artikel 7 van 8 Volgende
€ 15,75 (inclusief 21% btw)

Voorheen bekend als Auro 191 Citrus olie. De snel gestegen prijs van citrus olie heeft Auro er toe geleid een mix te maken van citrus olie en terpentijn. Zuivere citrus olie verkopen we nog van Kreidezeit.

Citrus olie (de etherische component van de sinaasappelschil) in een mix met zuivere gomterpentijn (een destillaat uit de hars van pijnbomen) is de verdunner die Auro toepast in de "classic"-producten, de oplosmiddelhoudende olie, was en verf. Ook de full-solid olie en wasolie kan hiermee verdund worden. In te zetten als kwastenreiniger voor deze producten (daarna reinigen met water en zeep), als krachtige vlekverwijderaar en als lijmrestant-verwijderaar. De verdunner heeft een kenmerkende en stevige balsemterpentijn - citrusgeur, dat zal u niet verbazen.

Als afwerking is citrus-olie niet geschikt. Dit is geen drogende olie maar een verdampende olie.

In 250 ml of 1 liter verpakking.

WELKOM IN DE VERNIEUWDE WEBWINKEL VAN DULLER & CO!

Mist u producten, op- of aanmerkingen? Bel met Remco of Sonja, 023 3034311 of mail (verkoop@dullerenco.nl).

Dank voor uw bezoek!

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,50 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2020 Duller & Co | sitemap | rss