Bladgoud startset buiten

€ 46,50

Startset met een boekje echt bladgoud van 25 vel 80 x 80 mm. De startset bevat een boekje van het beste Dubbeltorengoud vast op vloei bladgoud, een potje 50 ml instacoll basis voor hoogglans-vergulding buiten , een instacoll-doekje en tips en adviezen. Wat u naast deze set nodig heeft: een filament spaltertje , filament lyons penseel of filament kattetong penseel (deze penselen hebben de zeer fijne zachte haren die belangrijk zijn voor het verwerken van de lijm) en een normale, liefst scherpe schaar. Hiermee heeft u alles in huis om een (geschilderd) oppervlak van hout, metaal, steen of kunststof te vergulden. 

De ondergrond dient niet (sterk) te zuigen en zou ook zonder goud klaar moeten zijn voor de functie dat het object heeft. Met andere woorden: bijvoorbeeld een hekpunt buiten moet gewoon goed in de verf zitten. Lees eventueel het stuk onder advies van Duller over bladvergulden als u meer wilt weten over de ondergrond-voorbehandeling. 

Een boekje goud bestaat uit 25 vel van 80x80 mm. Dit geeft een oppervlak van maximum 40 x 40 cm (door overlap en verlies zal dit wat minder zijn).

Set bestaande uit:

-Dubbeltorengoud 23,75 karaats, platina toeslag 25 vel 80 x 80 (transfer ofwel vast op vloei dus de blaadjes zijn eenvoudig te knippen en naar het object te transporteren).

-Lijm: instacoll geel voor hoogglansvergulden 50 ml

-Instacoll doekje voor perfect aanwrijven van het goud

- A-4tje met extra tips en aanwijzingen.

 

Artikelnummer: 00124

goto top of page

gerelateerde producten