Thorndown Blank UV

Vorige Artikel 4 van 17 Volgende
€ 28,00 (inclusief btw)

Thorndown houtverf in UV blank, de watergedragen sneldrogende heldere beitslak uit Somerset die met een zeer laag V.O.S. gehalte (<0,28%) voor alle houten oppervlakken buiten. Als blanke afwerking over hout buiten dan mooi blank moet blijven of als afwerking over de dekkende variant. Dit laatste is aan te bevelen als bijv. in één laag de gewenste esthetiek al bereikt is met de dekkende variant. Als het hout betreft dat wel bescherming behoeft, dan is een blanke laag over die dekkende laag zeer aan te bevelen.

"Alleen de beste grondstoffen komen in onze blikken en op jouw penseel terecht. Onze ecologische houtverf is ontwikkeld op waterbasis, eenvoudig aan te brengen, heeft een satijn-matte afwerking, is zeer beschermend en geschikt voor binnen- of buitengebruik."

- microporeus, kan normaliter niet bladderen

-snel drogend, bijna geen geur

-in 2 lagen naar een zeer goede bescherming

-bevat geen vulstoffen, maar alleen kwalitatief bindmiddel en pigment dus toont het hout op een dekkende manier

-n.b. wel zeer gebruiksvriendelijk maar géén natuurverf . Het bindmiddel bestaat uit een mix van gerycyclede hoogwaardige kunststoffen (ramen) en een topklasse acrylaat. Dit bindmiddel maakt de verf duurzaam elastisch.

Glansgraad: mat tot zijdemat. Bij het opbouwen van laagdikte komt er een lichte satijnglans tevoorschijn. Door verwering zal de glansgraad buiten afnemen tot mat, zoals bij een beitsverf gebruikelijk.

Meer info zie de Thorndown site.

 

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,95 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2022 Duller & Co | sitemap | rss