-24%

Skylt sealer 5030 beton cement

Artikel 5 van 22
€ 37,45 € 28,50 (inclusief btw)

De Skylt sealer beton - cement is de voorheen ontbrekende schakel in de toepassing van Skylt op minerale ondergronden.

Skylt original is vaker succesvol toegepast op cement achtige ondergronden, met name op de vrij populaire egalines. Naast de gebruikelijke do's en don'ts hierbij (zie ons advies item over het coaten van steenachtige vloeren) had het direct toepassen van Skylt original het niet tevoren in te schatten risico van zichtbare 'wittigheid' van de mattering van Skylt original.

Skylt 5030 beton / cement is een 1 komponent sealer, gemaakt als brug tussen de ondergrond en Skylt original. De geadviseerde afwerking bestaat uit 1 of 2 lagen Skylt sealer (2 lagen voor extra waterbestendigheid, n.b. wij kunnen dit níet aanraden voor een natte cel) en 2 lagen van de onovertroffen Skylt original.

Skylt sealer (donkerder rand)  Foto: Skylt original over Skylt beton / cement (rand)

De sealer doet de vloer opkleuren (zie donkerder rand op de foto), de vloer wordt - afhankelijk van het type steenachtige ondergrond - eerst enkele tinten donkerder (vergelijkbaar met het met water benatten van de ondergrond). De afwerking met de ultramatte Skylt original maakt de vloer weer lichter (grotere vlak op de foto), dit doet de opkleuring van de sealer weer (grotendeels) teniet. Hoe dit exact uitpakt, valt natuurlijk niet tevoren te zeggen. Bij het blank coaten van een steenachtige ondergrond is het ook mogelijk dat er verschillen uit de ondergrond naar boven treden (in kleur) die tevoren wellicht niet zichtbaar waren. Garanties wat betreft de optiek zijn dus niet tevoren te verstrekken. Wel kunnen we zeggen dat we deze coating (Skylt original) en vergelijkbare coatings (zoals Traelyx naturel finish) al veelvuldig verkocht hebben met een mooie, praktische vloer en tevreden klanten als resultaat.

Zie hier de link naar de technische fiche.

In 1 liter of 4 liter, rendement plm. 10 m2 /liter (per laag).

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 7,25 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar o.a. België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2024 Duller & Co | sitemap | rss