Spalter 4 inch

Vorige Artikel 15 van 26 Volgende
€ 8,50 (inclusief 21% btw)

Mooie spalter 4 inch met rood koperen bus en gelakt heft. De blonde varkensharen zijn behoorlijk soepel en de zetting is vol. Het zijn behoorlijk platte kwasten (dat geldt sowieso voor spalters, 'modler' in het Duits), dit maakt ze zeer goed reinigbaar omdat er niet te veel verf in de haren bij de bus loopt.

4 inch is iets meer dan 10 cm - het klinkt wellicht niet breed, maar het is een flinke kwast. Bij gewone (dikkere) platte lak- en beitskwasten is dit normaliter echt de breedste maat.

Deze kwast komt zowaar onder de naam One by Histor; de fabrikant heeft deze kwast als 'special' ingezet bij één van hun verven. Gezien ze het in bulk zullen hebben ingekocht en toch echts iets kwalitatiefs goeds wilden, is het een zeer fijne spalter die veel waar voor het geld biedt.

Zeer geschikt voor krijtverf op wat grotere meubels en echte kalkverf.

 

WELKOM IN DE VERNIEUWDE (09-2020) WEBWINKEL VAN DULLER & CO! Bestaande klant oude webshop? Voer uw gegevens opnieuw in. U kunt een account aanmaken of zonder account bestellen. Mist u producten, op- of aanmerkingen? Bel met Remco of Sonja, 023 3034311 of mail (verkoop@dullerenco.nl).

Dank voor uw bezoek!

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,50 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2021 Duller & Co | sitemap | rss