Sigmapearl Clean Matt

Vorige Artikel 5 van 5
€ 31,95 (inclusief btw)

De meest reinigbare muurverf ter wereld, zo claimt Sigma. Desinfecterend te reinigen. Sigmapearl Clean matt is zeer goed afneembaar met bijvoorbeeld een doekje met wat afwasmiddel. Voor zwaardere vervuiling heeft men een Cleaner in een sprayvorm ontwikkeld. Goed in te zetten als super-reinigbare muurverf achter bijvoorbeeld een aanrecht. Matt doet vermoeden dat het om een matte muurverf gaat, er zit echter toch wel een beetje een sheen in.

Indien men een oppervlak nog moet schilderen en dit staat op zich (de kleur loopt niet door in de gehele wand die deze reinigbaarheid niet behoeft), dan is dit een goede optie teneinde een reinigbare wand te verkrijgen. De andere door ons veelvuldig verkochte opties zijn blanke coatings (over een muurverf) of lakverf, zie de adviespagina 'muur coaten in plaats van tegels'.

Een transparante coating zal sterker zijn dan deze muurverf, hoe goed deze ook is. Een transparant bindmiddel is sterker dan hetzelfde bindmiddel dat ook een dekkende functie moet hebben, dat ook pigment moet binden. In dit geval is dat zeker zo, de blanke coatings zijn ook eersteklas vloercoatings (zwaar gebruik, ook publieke ruimtes) en met Sigmapearl Clean Matt gaat u echt geen vloer beschermen. Wel is de keuze voor  deze muurverf een logische keuze voor gemak: de dekkende laag is ook meteen de reinigbare laag, 1 product volstaat. 

In alle mengkleuren verkrijgbaar. In liters, 2.5 liter en 5 liter. Plm. 6-7 m2 per liter, 2 lagen op een nieuwe ondergrond zijn nodig.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,50 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2021 Duller & Co | sitemap | rss