Lasulin houtbeits vervanger

Vorige Artikel 8 van 17 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)

Vervanger op dezelfde olie-emulsie basis voor lasulin, een watergedragen olie-emulsie kleurbeits. Deze beits is ideaal voor houtrijke objecten binnen, die een basisbescherming behoeven, een kleur of een natuurlijke UV filter in de vorm van de wit gepigmenteerde variant. Denk aan underlayment / mutliplex wanden en plafonds.

Met bijvoorbeeld de leliewitte variant krijgt men een wit-transparante laag die de houtnerf en structuur toch goed toont. Het hout heeft tegelijk een flinke UV-filter en blijft licht. Lasulin vormt geen film op het hout en geeft geen glans. Beitsen is esthetisch bijna altijd een uitdaging, De uitzondering hierop is full-solid beitsolie, zoals Corcol met een kleur - Lasulin is een goede tweede. Lasulin droogt in de regel mooi egaal op.

Het "dunne mayonaise" achtig karakter van het product zorgt voor prettige verwerking en voor een watergedragen product een lange open tijd. Ook leent Lasulin / houtlazuur zich beter voor wit en lichte kleuren: het kleurt voller en egaler dan gekleurde olie.

Wij zetten deze beits ook in onder een gekleurde olie, bijvoorbeeld op vloeren. Men krijgt zo een vollere kleuring. Door met twee verschillende kleuren te werken in beits en olie krijgt men een meer doorleefde kleur. Afwerken met lak is ook mogelijk, officieel na 48 uur. Dit kan zowel oliebasis als watergedragen lak zijn. N.B. voor minder belaste delen is dit niet nodig. Standaard in 267 leliewit en blank, hieruit mengen we elke denkbare kleur. Vanuit blank is met tubetjes universele mengkleur (zoals Mixol), of bijvoorbeeld de Polyvine mengkleuren, ook zelf iedere kleur beits te mengen. In 1000 ml en 2500 ml. Rendement sterk afhankelijk van de zuiging, tussen de 7 en 17 m2 per liter. Meestal voldoet 1 laag.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,95 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2022 Duller & Co | sitemap | rss