Nylo EP impregneer WV

Vorige Artikel 6 van 8 Volgende
€ 39,50 (inclusief btw)

Nylo EP impregneer WV is een transparante watergedragen epoxy primer / impregneer.  Er is ook een dekkende variant, in wit of donkergrijs. Voor alle productinformatie zie de technische fiche en gebruiksaanwijzing van Nelf zelf. Dit product is in 2 lagen op sterk zuigende ondergrond ook geschikt als zelfstandige stofbinder in bijvoorbeeld woonkamers, op betonnen / steenachtige vloeren. Het is dan sterk, goed reinigbaar, echter wel vergelend.

N.b als de ondergrond vrij weinig zuigt krijgt men een volle glanzende laag, zoals een epoxy coating bekend staat. Door het sterk hechtende karakter van het epoxy bindmiddel is het ook geschikt om op relatief dichte ondergronden te zetten als aflak. Omdat het een epoxy is (sterk, dicht maar wel oppervlakte-krasgevoelig) zal de glanzende laag wel vrij vlot matter worden. 

Rendement als primer en als stofbinder ligt op 12-15 m2 per kilo. Als ondergrond onder Nylo Topcoat PU / WV gebruikt men 1 laag.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,95 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2023 Duller & Co | sitemap | rss