Ciranova Wasbeits

Vorige Artikel 6 van 17 Volgende
€ 10,95 (inclusief btw)

Wasbeits van ciranova is de ouderwetse wasbeits. Deze beits geeft een unieke finish: geeft direct een authentieke goede uitstraling, door de combinatie van de 'dekking' en de natuurlijke diepte van de zachte wasglans. Geeft niet de kwaststreek of aanzet zoals een lakbeits. Wasbeits is niet heel sterk (het is en blijft een was), het is niet overlakbaar (hoewel we gehoord hebben dat schellakvernis er wel op pakt).

Het bindmiddel van deze was is met behulp van ammonia in water geemulgeerde was. In klassieke houtkleuren en in zwart. Onderling mengbaar en ook goed over elkaar heen te zetten.
Wasbeits wordt aangebracht met platte kwast. Na droging van pakweg 2 uur kan worden geboend of een 2e laag aangebracht worden.
Wasbeits kan ook goed over een oude (intacte) waslaag of dunne laklaag gezet worden. Initieel lijkt de wasbeits vaak weg te schiften, door blijven kwasten zorgt dat de laag ''pakt''.

In 250 ml en  literverpakking, rendement plm. 14 m2/l. De foto's van de kleuren betreffen 2 lagen wasbeits op naaldhout.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,95 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2022 Duller & Co | sitemap | rss