Afbijtpasta Kreidezeit

Vorige Artikel 10 van 18 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% btw)

De afbijtpasta van Kreidezeit is een 100% natuurlijk product. Het is een volle logende pasta, op basis van van smeerzeep, putkalk en kaliloog. Het is niet werkzaam op watergedragen acrylaten/polyurethanen, wel op alkyd- en lijnolieverf (terpentineverdunbare verven).

De afbijtpasta wordt in een laag van tenminste 2-3 mm op de ondergrond gezet. De pasta verkleurt olie-achtig bruin, dit toont de inwerking. Mocht er meer tijd nodig zijn om het product te laten werken: houdt het vochtig d.m.v. afdekken met kunststof folie.

De afbijtpasta kan teruggestopt worden in de pot, het is een aantal maal opnieuw te gebruiken.

Let op! Looizuur- en tanninerijk hout zoals eiken kan zwart verkleuren door de logende werking van de afbijt. Voor het neutraliseren van de ondergrond nadien spoelen met 1:2 (water) verdunde schoonmaakazijn.

In kunststof pot van 1 kilo.

WELKOM IN DE VERNIEUWDE (09-2020) WEBWINKEL VAN DULLER & CO! Bestaande klant oude webshop? Voer uw gegevens opnieuw in. U kunt een account aanmaken of zonder account bestellen. Mist u producten, op- of aanmerkingen? Bel met Remco of Sonja, 023 3034311 of mail (verkoop@dullerenco.nl).

Dank voor uw bezoek!

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,50 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2021 Duller & Co | sitemap | rss