Carnaubawasemulsie Kreidezeit

Vorige Artikel 8 van 18 Volgende
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Carnaubaswas emulsie is een in water geemulgeerde was (d.m.v. plantaardige emulgatoren). N.B. de was emulsie is geconcentreerder dan voorheen: men dient 1:2 te verdunnen met water om de 'oude' consistentie te verkrijgen.

Deze zeer gebruiksvriendelijke wasemulsie is vrijwel geurloos, snel drogend en zelfglanzend.
Met een doek kan de dun vloeibare was verdeeld worden op een schrale was-vloer voor een onderhoudsbeurt. Uitstekend toe te passen op linoleum.

Ook erg geschikt om toe te voegen aan waswater (1-2 eetlepels in 5 liter) bij een dweilbeurt op een olie-, was- of hardwasvloer. Op relatief dichte muurverf of lakverf/beitslak is het toe te passen als antigraffitilaag buiten (waslaag en daarmee de grafittiverf verwijderen met citrusverdunner (linotyn) of terpentine).

In 0,5 liter (geeft 1,5 liter 'oude' wasemulsie) verpakking. Rendement tot 50m2/liter verdund product.

WELKOM IN DE VERNIEUWDE (09-2020) WEBWINKEL VAN DULLER & CO! Bestaande klant oude webshop? Voer uw gegevens opnieuw in. U kunt een account aanmaken of zonder account bestellen. Mist u producten, op- of aanmerkingen? Bel met Remco of Sonja, 023 3034311 of mail (verkoop@dullerenco.nl).

Dank voor uw bezoek!

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,50 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2021 Duller & Co | sitemap | rss