Slagmetaal roodkoper

Vorige Artikel 4 van 8 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)

Slagmetaal koper van eerste Duitse kwaliteit, zuiver koper, ook roodkoper genoemd. De kleur is de kleur van koper zoals men die o.a. kent van koperen pannen en waterleidingen. Bladkoper is gevoelig voor oxidatie: of men vernist het met een schellakvernis of metaalvernis, of men maakt er juist gebruik van door het mooi te patineren met een chemische patina, een groene patina geeft het mooie intense grijs-groene koperpatin / verdigris.

In 25 vel 14 x 14 cm, los of vast op vloei. Los betreft losse vellen, tussen vloeibladen van het boekje, bij vast slagmetaal ligt ieder velletje op een transfervel gehecht. Dit knipt en plakt eenvoudiger. Let wel op, de vloeibladen bij vast op vloei slagmetaal kunnen mogelijk wasrestanten geven die bij aflakken in de weg zitten. Plakken met acryl snelmixtion zoals Permacoll of een oliemixtion.

1 boekje à 25 vel 14 x 14 cm is goed voor 0,49 m2, echter bij plakken en overlappen verliest men wel rendement.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,95 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2023 Duller & Co | sitemap | rss