Oranje dubbelgoud 22 karaats los op vloei

Vorige Artikel 12 van 19 Volgende
€ 52,25 (inclusief btw)

Prijs incl. 21% Btw, per boekje 25 vel 80 x 80 mm. Vraag een vrijblijvende offerte bij een grotere order!

Los op vloei oranje dubbelgoud van eersteklas Duits fabrikaat, een veelgebruikte kwaliteit voor binnen. De kleur is iets lichter dan de hoger gekarateerde soorten, bij gebrek aan een referentie oogt het gewoon als goud. Daar binnen iets minder lichtreflectie is, is een fractie helderder kleur ook logisch en oogt het dus toch als een 'vol' type goud, niet als (lichter) gekleurd goud. 22 karaats, dus 22 van de 24 delen bestaan uit goud (bijna 92%), 2 van de 24  delen (iets meer dan 8%) uit andere metalen zoals koper en zink.

Los op vloei goud wordt gehanteerd bij vergulden op moeilijke reliefs (binnen), op verguldwater (polimentvergulding), achter glas vergulding, en in de horeca.

 

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,95 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2022 Duller & Co | sitemap | rss