Royl olie 2 k

Vorige Artikel 7 van 44 Volgende
€ 52,95 (inclusief btw)

Royl 2k clear 4560, Royl 2k white 4561 en Royl 2k Black 4562- voordelig bij Duller & Co.

Royl 2 K, de snel doorhardende onvolprezen oplosmiddelvrije olie. Royl 2K is speciaal ontwikkeld om een 1 laags impregnerende olieafwerking te kunnen realiseren die snel in gebruik genomen kan worden (na 12 uur) en een hoge mate van bescherming biedt. Perfect voor project-inrichtingen op hardere houtsoorten zoals eiken. Na 1 dag is deze olie zeer goed belastbaar. Voor steenachtige ondergronden is de olie ook geschikt, vermits deze geen hoge pH waarde hebben zoals vers beton, dan verzeept de olie.

Royl 2 k wordt geleverd in blank, basic white of basic black. De zwarte en de witte basis geven nog meer kleurmogelijkheden met de zakjes "kleurpigment voor olie''. Door de blanke, de witte en de zwarte basisolie zijn er 23 standaard-mengkleuren en een grijswaaier die 16 andere tinten heeft.

Er zijn ook testers voor de blanke olie of testers voor de witte en zwarte olie (grijswaaier),  kant en klaar in het kleurmengsel.

Doordat Royl 2k oplosmiddelvrij is kan men in 1 laag vullen (er verdampt niets uit de vulling). Ook voldoet het product aan de Arbo-wetgeving voor gebruik binnen. Ideaal voor vloeren in o.a. winkels op hardere houtsoorten zoals eiken. Let wel, zodra de olie gemengd is met de 2e komponent dan moet die binnen 2 tot 3 uur verwerkt worden en is daarna niet meer te gebruiken.

In 1 liter voor 20-30 m2. De werkwijze is zoals bij een oplosmiddelvrije / full solid echte olie gebruikelijk is: opzetten, licht overtollig verdelen over een vlak / enkele planken, alle overtollige olie verwijderen middels volledig nawrijven / droogwrijven. Dit droogwrijven wordt vaak handmatig gedaan, gewoon met katoenen lappen. Het kan ook machinaal gedaan worden, dit is de methode van de vloerenboer (die gaat minder snel door de knieen). Overlappingen zijn normaliter absoluut uitgesloten, de olie volgt puur het hout, dikker aanbrengen of een eerder geolied vlak weer benatten met olie heeft geen negatief effect op de kleur. Het hout neemt op wat het in zich heeft om op te nemen, niet meer. In die zin is full solid olie echt verreweg de makkelijkste beits op een groter oppervlak! 

Let op! Drogende natuurlijke olie moet altijd impregnerend verwerkt worden, alle overtollige olie dient binnen 1 uur verwijderd te worden! Ondanks het 2-k karakter vloeit het product soepel en laat het zich ook goed afnemen. VOOR DE TECHNISCHE FICHES KLIK HIER.

Let op! Lappen met drogende olie dienen zuurstofarm opgeborgen te worden of zuurstofrijk uitgehangen te worden ivm broei-brandgevaar.

N.B. accounts van vóór 10-2019 moeten helaas opnieuw worden aangemaakt (of bestel zonder account).

Verzending via Post NL of afhalen in Haarlem. Eenvoudig kiezen uit meerdere opties en duidelijke track & trace informatie. Duller & Co rekent voor Nederland een verzend bijdrage van € 6,95 bij bestellingen tot € 90,-; daarboven gratis verzonden. Voor de verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zie vanzelf in de webshop of onder 'Contact'.

© 2019 - 2022 Duller & Co | sitemap | rss